WELLIS – Nemzetközi TVC

Nemzetközi reklámfilm és termékvideó a Wellis számára.

WELLIS – nemzetközi TVC

Hazai és nemzetközi piacon futó reklámfilm és termékvideó.

international

commercial

ad

tvc

product video

virtual led

Feladat

A kampány célja egy új termék, a Wellis által kifejlesztett, felsőkategóriás medence bevezetése, bemutatása. A megadott “Wellis – A természet élménye” szlogent kellett filmre vinnünk. Illetve egy termékbemutató videóval kiemelnünk a medence funkcióit és újításait.

Így készült a reklám

A film a munkájából hazaérkező vezetőként vagy vállalkozóként dolgozó nővel indít. Minden teljesen hétköznapi, reális. A szereplő hazaérkezésétől kezdve a fokozatosság elvével kezdjük el behozni a természet elemeit a filmbe, titokzatosan jutunk el a végkifejletig: a teraszon dzsungel környezetbe ágyazott medence élményéig.

Ebben a világban a Wellis egy eszköz, amely az álmok és a fantázia világok területét áthozza a valóságba.

A film fokozatosan hozza be a “lakásba nem illő” elemeket, amelyek mintha hívnák valahová a szereplőt. Ez az érintetlen természet, amelynek a medence szerves részét képezi.

Ez egyszerre sugallja, hogy a Wellis néhány másodperc alatt repít el az egzotikus kikapcsolódás világába, illetve mutatja a termék természetközeliségét. Ugyanis ez a világ egyik legenergiahatékonyabb medencéje.

Technológia

A filmet hosszú ideig valós díszlettel szerettük volna forgatni. Több helyszín is felmerült, de végül mindegyik kicsinek bizonyult a medence befogadására. Ezért döntöttünk úgy, hogy virtuális LED technológiával dolgozunk, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen díszletben forgathassunk, kellően nagy térben.

A termék videóról

A reklámfilmhez kiegészítő anyagként egy részletesebb termékbemutató videót is készítettünk a márka külföldi disztribútorai számára, hogy könnyen, gyorsan és érthetően adhassák át a termék előnyeit és a használatához szükséges információkat.