01

CORPORATE

Segítünk vállalkozásod üzeneteit hatékonyan és emészthető formában eljuttatni a célcsoportodhoz. A videó közvetlenebb, eredményesebb és sokszor költséghatékonyabb megoldás, mint más kommunikációs formátum. Esztétikailag magas színvonalú videókat készítünk, mert a célcsoportod ezzel a minőséggel azonosítja majd a vállalkozásod “minőségét”. Mindegy mekkora a projekt, ugyanazzal a lelkesedéssel és alapossággal fogjuk megvalósítani.

Employer branding video
A munkáltatói márkaépítés legjobb eszköze egy azt bemutató image film. A vállalati kultúra nyelvén mutatja be az...
értékeket, munkakörnyezetet, csapatot. Segít a munkaerő bevonzásában és növeli a megtartási arányt. Filmünkkel kiemelkedhetsz a rendkívül kompetitív munkaerőpiacon, ahol a jelölteknek minden eddiginél több választási lehetőségük van.
Social video
Segítünk, hogy a közösségimédiában a megfelelő formátummal érd el célközönségedet a több milliárd...
felhasználóból. A mozgókép nyelvére ültetjük át üzenetedet függetlenül attól, hogy az a márkaismertség vagy az online jelenlét növelésére irányul, esetleg több látogatót szeretnél felületeidre vonzani vagy HR-rel kapcsolatos céljaid vannak.
Vállalati imázsfilm
Egy imázsfilmmel a vállalat értékeit, kultúráját és sikereit lehet bemutatni, erősítve a márkaidentitást. Egy ilyen...
videó a professzionalizmus, megbízhatóság és kiválóság érzetét közvetíti, segítve a vevők és érdekelt felek bizalmának építését. Ha mindez kreatív megvalósítással párosul, akkor emlékezetessé és megkülönböztethetővé válik.
Belső kommunikáció
A videó izgalmasabb, dinamikusabb kommunikációs forma, mint a szöveges vagy fotóalapú tartalmak, ezért maradandóbb a közönség...
számára. Sok esetben költséghatékony lehet, ha a tréning, oktató vagy onboarding anyagok mozgóképes formában készülnek el. Illetve biztosított, hogy minden munkavállalóhoz pontosan ugyanaz az információ jut el. Bízd ránk belső kommunikációs videóid elkészítését, hogy fokozhassuk az elköteleződést vállalkozásod felé.
Animáció
Segítünk animációs videód elkészítésében. A nem materiális jellegű termékek és szolgáltatások bemutatásának legjobb eszközé...
ről van szó, hiszen láthatóvá tudja tenni a láthatatlant. Ezért kiváló magyarázó eszköz. A hagyományos mozgóképes tartalomhoz képest a kreatív szabadság nagyobb, mert az alkotást nem határolja le a realitás, ezáltal egyedibb tartalmakat tudunk létrehozni.
After event
Elkészítjük összefoglaló videódat eseményeidről, CSR tevékenységedről, vagy megtervezzük bármilyen nagyobb...
volumenű tevékenységed “behind the scenes” videóját, hogy bemutathasd ügyfeleidnek, munkavállalóidnak. Ezekbe az anyagokba is csempészünk mindig egy kis kreativitást.
Creative corporate
Bármilyen mozgóképes tartalom létrehozásában számíthatsz ránk, amely a vállalkozásod életében felmerülhet. Lehet szó...
interjúról, It biztonságról, dokumentumfilmről, születésnapi videóról, mission statement vagy case study videóról, segítünk a tartalmát megtervezni és legyártjuk a filmet.
02

COMMERCIAL

Megtervezzük és leforgatjuk reklámfilmed egykézben tartva a gyártás minden folyamatát. A reklámfilm az üzleti kommunikáció legmagasabb presztízsű műfaja, ezért kiváló eszköz, hogy termékeidet, szolgáltatásaidat a márkádnak megfelelő színvonalon mutasd be meglévő vagy akár új célközönséged felé.

munkáink
Piacra lépés

Az első benyomás a legfontosabb. Különösen, ha márkaépítésről van szó. Elkészítjük reklámfilmed, amely segít a versenytársaidtól való megkülönböztetésben és pozicionálja terméked, szolgáltatásod.

Termékbevezetés

Segítünk bevezetni új terméked vagy akár egy korábbira felhívni a figyelmet. Reklámfilmjeinkkel elérheted célközönséged TV-ben, online, mozikban vagy bármilyen digitális felületen.

Célcsoportbővítés

Segítünk megfogalmazni üzenetedet egy új célcsoport számára. A vizuális történetmesélés eszközeivel márkádat közel visszük az emberekhez.

Márkaépítés

Filmjeinkkel elérheted, hogy a márkáddal kapcsolatos elköteleződés növekedjen célcsoportodban, segít a márka-felismerhetőségben és pozícionálásban.

03

SOCIAL CONTENT

Ezeket a tartalmakat is reklámfilmes hozzáállással készítjük: alapos tervezés és kreatív megvalósítás áll a középpontban. Elkötelezettek vagyunk, hogy a közösségi médiában is magas színvonalú tartalmak jelenjenek meg. Ezzel a márka a digitális terekben is megfelelő presztízzsel jelenik meg. Illetve a célközönség számára is lehetővé tesszük, hogy könnyebben felismerje a neki szóló tartalmakat a növekvő digitális zajban.

Munkáink
Kreatív tervezés

Meglévő kommunikációs céljaidhoz igazodó kreatív stratégiát dolgozunk ki. Megismerve célcsoportodat különböző tematikákat tervezünk meg, amelyek változatos formában juttatják el üzenetedet a célközönséged számára.

Tartalomgyártás

A kreatív tartalmak létrehozásához szükséges minden lépést egy kézben tartunk a gyártás tervezésétől a végső átadásig, ezzel garantálva a budgetből kihozható legmagasabb minőséget.

KÉSZEN ÁLLSZ  A KÖZÖS MUNKÁRA?