STARSCHEMA – Employer branding film

Videó és egyéb kreatívok a munkáltatói márka erősítéséért.

STARSCHEMA – Employer branding film

Employer branding videó készítése és kreatívok gyártása a munkáltatói márka erősítéséért.

image film

graphic design

employer branding

hr-communication

key visual

campaign creatives

image

FELADAT

A feladat az volt, hogy úgy mutassuk be, hogy a Starschema a legjobb munkahely, hogy a film minden részletét a vállalati kultúrájuk valóságából merítjük.

LEÍRÁS

Sokat beszélgettünk a Starschemásokkal, hogy megismerjük a cég legfontosabb értékeit. A csapattagoktól audiofájlokat kaptunk, amelyekben elmesélték, hogy töltik a napjukat a Starchemánál. Így a videó, a “Starschema-nap” koncepciója valós történeteken alapult.

Emellett hosszú ideig interjúztunk munkavállalókkal, vezetőkkel, hogy valóban olyan kreatív koncepciót alkothassunk, ami a legjobban illik hozzájuk

Kreatívokat is készítettünk a cég PPC kampányaihoz. Fontos volt, hogy a célcsoport figyelmének felkeltése mellett bemutassuk a cég fő működési területét (big data) a közönség számára érthető módon. A nyomtatott hirdetéssel pedig azon érdeklődők figyelmét igyekeztünk megragadni, akik szívesen dolgoznának IT-területen.

EREDMÉNYEK

A csapattagok visszajelzései szerint a munkánk bemutatta az igazi “Starschema-feelinget”. Sikeresen közvetítettük azt a gondolatot a célcsoportnak, hogy a Starschema “a legkirályabb munkahely egy programozó számára”.